Roschmarine presenteert luikventilatie kap en Aqua Grade 40 & Grade 70 ketting op HISWA RAI

De Dorcap is een combinatie van een windvanger en een dorade doos en zorgt ervoor dat ook tijdens regen het luik open kan blijven staan voor een perfecte ventilatie. De Dorcap kan niet worden vergeleken met een traditionele windvanger.

Het product heeft 2 instellingen: maximale ventilatie stand en een “regen“ stand.

Voordelen:
Verdubbelt de luchtstroom door het luik
Ventilatie tijdens regen
Snelle montage en demontage
Geschikt voor alle soorten luiken
3 modellen beschikbaar
Introductie prijs vanaf € 199,00

Ankerkettingen
Roschmarine introduceert naast de Maggi Grade 30 ankerketting nu de hoogwaardige Aqua Grade 40 & Grade 70 ketting. De Aqua serie voldoet niet alleen aan DIN766 normen maar biedt ook verbeterde mechanische prestaties, zie de voorbeelden. De superieure Aqua ketting wordt gefabriceerd van geselecteerd hoogwaardig staal en heeft een zink laag van 60 micron.

De Aqua4 heeft 25% hogere treksterkte dan Grade30 ketting.

De Aqua7 is ontworpen met een treksterkte van 70kg per mm2. De capaciteiten en belastingen zijn gelijk aan die van hijskettingen. Het voordeel van de Aqua7 is niet alleen betere mechanische treksterkte maar is vooral het antwoord op het probleem van veel gewicht en volume in de ankerbak; beter gewicht, betere treksterkte, minder volume.

De ketting is verkrijgbaar vanaf 8mm tot 16mm inclusief fabriekscertificaat indien gewenst ook met RINA, Lloyds certificaat. Prijzen b.v. 8mm G3 € 7,40 G4 € 8,40 G7 € 12,60 per meter en inclusief  btw

Distributie:
Roschmarine
e-mail: info@roschmarine.nl
website: www.roschmarine.nl
tel. 075-6218072

terug