Quicksilver introduceert Activ 705 Cruiser op Bootshow Parijs

In vervolg op de introductie in september van vier nieuwe Activ modellen op de bootshow in La Rochelle, introduceert Quicksilver de innovatieve, volledig nieuwe Quicksilver Activ 705 Cruiser op de bootshow Parijs. De Quicksilver Activ 705 Cruiser is leverbaar in zowel outboard als sterndrive versies.

De Quicksilver Activ 705 Cruiser stelt een volledig nieuwe norm vast voor de veeleisende botenliefhebber: vanaf de sportieve vormgeving tot en met de intelligente ruimtebenutting in de boot.  Een vormgeving met een enorme veelzijdigheid voor cruisen in familieverband, ontspanning en vissen.  Activ 705 heeft alle eigenschappen om een van de populairste modellen van de Quicksilver serie te worden.

Het designteam heeft alles op alles gezet om een sfeervolle en gastvrije omgeving te scheppen –  met een permanente kombuis, een dubbele helmstok en een grote patiodeur – die voor een uitstekende verbinding tussen salon en cockpit zorgt.

De voorplecht biedt ruimte voor twee personen en er is een volledig ingebouwd toilet.

Dankzij de gedeeltelijk opklapbare achterbank van Quicksilver die naar een groot zwemplatform leidt evenals een geïntegreerde zwemtrap is de toegang naar het water zowel voor kinderen als volwassenen veilig en gemakkelijk gemaakt.

Bijzondere aandacht is besteed aan de kwaliteit en de duurzaamheid van de gebruikte materialen zoals een windscherm van echt glas, Sumbrella Marine stoffen voor de interne bekleding, LED-interieurverlichting en een aanrechtblad van massief materiaal in de kombuis.

Opslagruimte is altijd een belangrijk aspect en de Quicksilver Activ 705 Cruiser beschikt over de ideale combinatie van opbergvakken voor boten van dit formaat.

Om aan de individuele eisen van de klant tegemoet te komen, biedt Quicksilver drie keuzepaketten aan: Cruising Pack, Cruising Deluxe Pack en Electronic Pack.

www.brunswick-marine.com

terug