Positieve start voor Lengers Yachts tijdens Boot Dusseldorf 2012

Voor Lengers Yachts is Boot 2012 in Düsseldorf veelbelovend begonnen. Op dinsdagavond had de onderneming reeds meerdere opdrachten bevestigd gekregen. ˝Een verrassend goed begin˝, aldus Bas Lengers, eigenaar en directeur van Lengers Yachts.

In Düsseldorf toont Lengers Yachts dit jaar drie jachten uit de Ferretti Group-range: de Pershing 58, de Ferretti 750 Hard Top en de Mochi Craft 54 Dolphin. Met name de Ferretti 750 Hard Top trekt erg veel geïnteresseerde bezoekers, maar ook de Pershing 58 en Mochi Craft 54 Dolphin trekken een bijzonder groot enthousiast publiek. Lengers Yachts is al 20 jaar de officiële distributeur van de merken binnen de Ferretti Group in Nederland en België. Sinds januari 2012 is Lengers Yachts tevens distributeur voor 3 merken van de Ferretti Group in Duitsland, namelijk Pershing, Ferretti Yachts en Mochi Craft.

www.lengersyachts.nl

terug