Nieuwe watersportgroothandel: Nordic Marine

Last van muggen ’s zomers? In Zweden kennen zij dit probleem ook en hebben daar iets op gevonden. De Zweeds firma Waterline Design heeft daar iets voor ontwikkeld. Een muggen hor dat je op eenvoudige manier met een zuignap aan het openstaande vluchtluik of patrijspoort kunt bevestigen dat zorgt dat er geen mug of andersoortig insect naar binnen komt. De muggenhorren zijn in verschillende maten verkrijgbaar en passen op bijna alle vluchtluiken en patrijspoorten. Door de metalen ring rondom de hor is het eenvoudig door een draaibeweging als klein pakketje in een bijgeleverde hoes op te bergen. Ook leverbaar als zonwering of verduistering gordijn. Adviesprijs vanaf €  20,= Verkrijgbaar in de meeste watersportwinkels
 
Nog zo een slimmigheidje van deze Zweedse firma Waterline Design. Een gewichtje dat je plaatst aan de zijkant van een emmer. Heel veel mensen hebben moeite om met een puts water omhoog te halen omdat de emmer rechtop in het water blijft staan. Door middel van dit gewichtje wordt de emmer uit balans gehaald en de emmer kapseist als het waren en vult zich zonder moeite vol met water. Zo simpel kan het soms zijn. Zonder problemen plakt u, met het meegeleverde dubbelzijdige tape, het gewichtje aan de zijkant van uw emmer en u kunt ermee aan het werk. Adviesprijs € 5,= en ook dit is verkrijgbaar in de meeste watersportwinkels.

Voor meer informatie kijkt u op www.nordicmarine.nl

terug