Doeve Makelaars en Taxateurs Jachten & Schepen goes French

Doeve Makelaars en Taxateurs heeft haar huisstijl en website volledig vernieuwd. De nieuwe website is volledig viertalig (Nederlands, Engels, Duits en last but not least Frans) waarmee nog meer op de internationalisering kan worden ingespeeld.

Doeve Makelaars en Taxateurs Jachten & Schepen is de naamsopvolger van Sander Doeve Jacht- en Scheepsmakelaardij. Gelijk daarmee is de website www.doevemakelaar.nl gelanceerd.

Het makelaarskantoor is al sinds 1972 een nationale en internationale speler op de markt. Het complete aanbod van schepen wordt op een groot aantal nationale en internationale websites geplaatst. Tevens adverteert Doeve Makelaars in een aantal nationale en internationale watersportbladen. Dat is ook de reden om de nieuwe website compleet viertalig te maken. Zowel Nederlanders, Duitsers, Engelsen en Fransen kunnen nu in hun eigen taal het aanbod van meer dan 150 schepen en jachten bekijken.

Doeve Makelaars en Taxateurs is specialist op het terrein van bemiddeling bij aankoop en verkoop van motor- en zeiljachten en met name voor (voormalige) beroepsvaartschepen, liggend in binnen- en buitenland. Zij verzorgen taxaties en tenslotte zorgen zij voor het in- en overschrijven, alsmede doorhalen van schepen in het Kadaster (B-Schepen Register).

De firmanten zijn Sander Doeve, beëdigd (Arrondissementsrechtbank) en EMCI gecertificeerd Makelaar en Taxateur jachten en schepen en Register Taxateur pleziervaartuigen. En Jitse Doeve, EMCI gecertificeerd Makelaar en Taxateur jachten en schepen en Register Taxateur VRT pleziervaartuigen & (Zeil)charterschepen/voormalige beroepsvaart.

Doeve Makelaars en Taxateurs is HISWA QUALIFIED Yacht- & Ship Broker en werkt volgens de HISWA bemiddelingsvoorwaarden. Tevens zijn de partners op persoonlijke titel lid van de Nederlandse Bond van Makelaars in Schepen alsmede EMCI gecertificeerd Makelaar en Taxateur.

Doeve Makelaars Jachten & Schepen is gevestigd aan de Westhavenkade 87c, 3133 AV Vlaardingen, tel. 010 248 98 30, mobiel 0653 202 084 en is te vinden op de website www.doevemakelaar.nl en bereikbaar per email info@doevemakelaar.nl.

terug