Voorbereidingen Het Overijssels WaterEvent in volle gang

De voorbereidingen voor Het Overijssels WaterEvent zijn alweer in volle gang. Het Overijssels WaterEvent, dat plaats gaat vinden op 13, 14 en 15 april, wordt opnieuw in Blokzijl gehouden. Het Overijssels WaterEvent is een jaarlijks terugkerend in-water evenement rondom de nautische beleving van de Overijsselse regio’s WaterReijk Weerribben Wieden en IJsseldelta. Een nautisch evenement dat langzamerhand een landelijke allure gaat krijgen!

WaterEvent in Blokzijl
Op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 april 2012 staat Blokzijl weer helemaal in het teken van water. In de havenkom van Blokzijl wordt een grote verscheidenheid aan boten gepresenteerd. Naast de gebruikte botenshow, waar meer dan 150 schepen aan het publiek worden gepresenteerd, is er dit jaar ook weer veel informatie over nieuwbouw jachten en sloepen. De watersporter kan zijn vingers er bij aflikken met zoveel nautische zaken tijdens één evenement.

Kijk voor meer informatie op www.hetwaterevent.nl of volg ons op twitter www.twitter.com/HetWaterEvent.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de organisatie van Het Overijssels WaterEvent: René Jorna, 0521-361445 of Johan Schoppert, 038-3867351 of per email: info@hetwaterevent.nl.

terug