Valiant 2012: een compleet nieuw ontworpen productenreeks

Tijdens de Grand Pavois bootshow (La Rochelle) in september 2011 introduceerde Valiant zijn gloednieuwe lijn halfstijve ribs voor recreatieactiviteiten. Deze totaal opnieuw ontworpen lijn van acht modellen is samen met het bedrijf Arimar ontwikkeld. Arimar is een vermaarde producent van ribs en is al vele jaren op deze markt aanwezig.

De nieuwe Valiant-serie is ontwikkeld om het merkimago van Valiant sterker te benadrukken – een merk dat staat voor ribs die mikken op sportieve ontspanning en zich onderscheiden door prestaties, stabiliteit, veiligheid en het belangrijke aspect van gemakkelijk transport.

Het nieuwe ontwerp richt zich op een betere structurele kwaliteit met een betere interne ruimte-indeling, meer opslagcapaciteit, verbeterde zelflozende eigenschappen en een compleet programma opties.
Zo is er ook een nieuw logo ontworpen dat de nieuwe dynamische en moderne uitstraling van het product weerspiegelt.

De nieuwe dynamische en sportieve uitstraling van de nieuwe Valiant-serie ontleent zijn kracht aan het nieuwe ontwerp van zijn pvc-drijver die voor het eerst gebruik maakt van een langwerpige sectie met één unieke binding voor de hele drijver.

Het drijversysteem van de nieuwe Valiant onderscheidt zich bovendien door verhoogde veiligheid. De pvc-drijver bestaat uit een buitenkamer en een serie van vier individuele binnenkamers; wanneer er een lek mocht optreden, handhaven de binnenkamers het drijfvermogen — zelfs als de buitenste kamer een snede oploopt.
Daardoor handhaaft de Valiant altijd en onder alle omstandigheden een veilige vaart.

De nieuwe Valiant serie biedt nu twee productcategorieën: de Comfort-serie en de Sport-serie.

De Sport-serie biedt twee modellen op instapniveau, de 500 Sport en de 550 Sport.
Beide boten zijn specifiek ontwikkeld als antwoord op de verwachtingen van klanten wat betreft functionaliteit, prestaties en zeewaardigheid bij een zeer concurrerend prijsniveau!
Deze twee boten bieden hetzelfde romptype als de 500 en 550 Comfort lijn, met een vlak dek dat met een eenvoudige stoel en console is uitgerust.

De Comfort-serie omvat zes modellen tussen 5 en 7,60 meter.

De Comfort serie is tot in de kleinste bijzonderheden opnieuw ontworpen met de nadruk op gebruiksgemak en vaarplezier. Elk model biedt standaard de volgende grote voordelen:
– Volledig met instrumentatie uitgeruste middenconsole
– Geïntegreerde achterstoel met eronder een groot opbergvak
– Grote opbergruimte onder de bank aan de voorzijde
– Optioneel kussen voor het boegzonnedek
– Brandstoftank met extra grote capaciteit
– Ruim voorzien van standaarduitrusting (zitkussens, zwemladder, windscherm, handrail, automatische bilgepomp, davitoog)

Voor klanten die hun boot nog meer bij hun persoonlijke wensen willen aanpassen, hebben wij een uitgebreide lijst optionele toebehoren beschikbaar. Zo kunnen klanten die puur vaarplezier willen laten samengaan met vissen voor een kaartplotter kiezen met geïntegreerde fishfinder met 5-, 7- of 12-inch display. Maar wie bijvoorbeeld sport met vaarplezier wil combineren, kan veel plezier beleven van een roestvrijstalen skimast, een radio met geluidsweergavesysteem, MP3 – Iphone Lock & luidsprekers.

Voor meer informatie bezoek de Valiant website: www.valiant-boats.com

terug