Pedro Occasion Festival valt volgend jaar vroeg in seizoen

Pedro-Boat zal voor het nieuwe vaarseizoen 2012 van alle jachtmakelaars het spits afbijten door al vroeg in het jaar haar Pedro Occasion Festival te organiseren. De dag ná Boot Holland is het startpunt van een 10-daagse, waarin extra veel prijsvoordeel wordt geboden. Het Pedro Occasion Festival vindt plaats van 16 t/m 25 februari 2012. 

Volgens de werf is dit juist de periode dat er door aspirant kopers veel naar gebruikte boten wordt gekeken. Door vroeg een keuze te maken, kunnen klanten hun boot ook al vroeg uitgeleverd krijgen en dus optimaal van het vaarseizoen genieten.

Tijdens het Occasion Festival wordt samengewerkt met Kuiper Verzekeringen uit Heerenveen. Zij biedt financieringsmogelijkheden voor klanten die een gedeelte van de boot middels een financiering of scheepshypotheek willen betalen. Nieuw is dat zij dit als één van de weinige Nederlandse financiers dit ook voor Duitse klanten kunnen doen.

Meer info vindt u op www.pedro-boat.nl

terug