Meer informatie als ooit tevoren over de Beneteau outboard range online beschikbaar

Met de totaal nieuw ontwikkelde website www.beneteau-outboard.nl  kan de klant werkelijk zien wat er te koop is bij Beneteau, waar het te bezichtigen is en wat er verwacht kan worden van de nieuwe boot.
Vaak is bij de aankoop van een outboard aangedreven boot vooraf niet precies bekend wat de prestaties zijn, laat staan wat het brandstofverbruik of de geluidsdruk bij verschillende toerentallen en snelheden zal zijn. Als de klant vervolgens weet welke boot hij wil bekijken, begint de zoektocht wie dit specifieke model op voorraad heeft staan.

Beneteau heeft als toonaangevende werf besloten alle beschikbare informatie over snelheden, brandstofgebruik en geluidsproductie met verschillende motorisering via de nieuwe website, ook voor de klant, vooraf zichtbaar te maken. Ook is er veel informatie zoals detail en interieurfoto’s, demofilmpjes, prijzen en alle specificaties zoals trailergewicht en de voordelen/specifieke features per model.
Via de uitgebreide dealerlocator kunt u zoeken wie de dichtstbijzijnde dealer is maar ook op een specifiek model of zelfs een combinatie van modellen.

Met al deze informatie helder en overzichtelijk binnen een paar muisklikken, is het vinden van het juiste model in het uitgebreide gamma van Beneteau nog makkelijker geworden.
Over de Beneteau outboard range: de Beneteau outboard range bestaat uit 16 modellen in 3 verschillende ranges:

– Beneteau Flyer zijn sportboten/consoleboten in lengtes van 5,5 tot 8,5 meter en zijn verkrijgbaar als Open, Sundeck en Cabrio model .
– Beneteau Antares zijn sportieve Cabincruisers waarmee u ook bij minder goed weer kunt genieten van watersport. Verkrijgbaar van 5,8 tot 8,8 meter.
– Beneteau Barracuda is een totaal nieuw concept Cabincruiser van 9 meter waarbij zelfs een Fly-Bridge mogelijk is en een scheepsinterieur gecombineerd wordt met maximale ruimte aan dek.

Over Beneteau outboard in Nederland
Serry, Jachtwerf & Jachtmakelaardij in Loosdrecht is al ruim 30 jaar importeur van de Beneteau Power range. De verkoop van Beneteau outboard gaat via een geselecteerd dealerkanaal.

terug