Jachtontwerper Delphia dendert door: 31 voets in ontwikkeling

Net als de andere modellen uit de Delphia range zorgt dit familieschip voor veel comfort en veiligheid tijdens het zeilen. Een zelflozende, zeer ruime kuip met overloop voor grootschoot, antislip vloer, twee selftailing lieren en een rolfok, maken met bediening vanuit de kuip mogelijk. En eenmaal binnen is het volledig nieuw ontworpen interieur goed zichtbaar door de grote raampartij. In deze met mahonie afgewerkte binnenruimte kunnen zes slaapplaatsen worden gecreëerd. Een koelkast, badkamer met douche (!) en walstroom aansluiting maken het comfort compleet. De Delphia 31 wordt aangedreven door een 18 PK Volvo Penta dieselmotor. Het schip is verkrijgbaar met gietijzeren kiel (geschikt voor het diepere water) of midzwaard.

Delphia timmert internationaal hard aan de weg. De Delphia 1350 Escape, een modern motorschip met goede vaareigenschappen, is genomineerd voor een internationale prijs: European Powerboat of the Year Award 2012. En kajuitzeiler Delphia 33 heeft in 2008 de ‘Boat of the Year Award’ gewonnen van het internationale magazine Cruising World.

Voor Nederland is Tornado Sailing te Makkum de importeur van de Delphia. “Als dealer van Delphia zijn wij erg blij met de vooruitstrevende en positieve houding van onze partner in Polen. Deze marktomstandigheden nodigen uit tot creativiteit en met dit model heeft Delphia voor ons weer bewezen dat ze een goede, innovatieve partij is”, vertelt Abele de Jong van Tornado Sailing.

De boot is te bewonderen tijdens de internationale botenshow ‘Boot’ van 21 tot en met 29 januari 2012 in Düsseldorf.

Meer informatie over Tornado Sailing vindt u op: www.tornado-sailing.nl

terug