Geslaagde Linssen Yachts Boat Show 2011

Van zaterdag 26 t/m maandag 28 november werd bij Linssen Yachts in Maasbracht weer de jaarlijkse Linssen Yachts Boat Show gehouden. De allereerste show werd gehouden in 1999 bij het 50-jarig bestaan. Sindsdien is de show een gevestigde naam geworden tussen de vele internationale boat shows en inmiddels noteren veel gasten de show als een vast evenement in hun agenda. Ook dit jaar mochten we weer vele gasten uit binnen- en buitenland verwelkomen. Ondanks de moeilijke economische tijden konden we vijf orders noteren ter waarde van ca. 1,4 miljoen euro.

Linssen-modellengamma
De show, inmiddels de 13e, gaf een zo compleet mogelijk overzicht van het huidige Linssen-modellengamma. Maar liefst 11 modellen stonden overzichtelijk bij elkaar in de showroom, variërend van twee kleine 25.9 (één als SCF-uitvoering en één als Sedan) tot het vlaggenschip, de 500 Variotop.
Ook de Range Cruiser, de nieuwe serie die vorig jaar werd geïntroduceerd, kreeg veel aandacht. Daarvan stonden twee modellen prominent vooraan opgesteld: één met de Linssen-Variotop en één met Wheelhouse.

Linssen – Victorinox
Speciale eyecatcher van deze show was de Grand Sturdy 30.9 Sedan Victorinox (9,75 x 3,35 m). Met de introductie van dit jacht neemt de samenwerking met de fabrikant van Zwitserse zakmessen, kleding en parfum steeds vastere vorm aan. De rode romp, de grijze kleuraccenten in het interieur en de meegeleverde producten van Victorinox maken van dit jacht echt iets speciaals.

Linssen-eigenaren
De drie Linssen-eigenarenclubs in Nederland, Duitsland en Engeland groeien mee in ledental. Het jaarlijkse owners-dinner op de zaterdag van de show werd dit jaar bezocht door maar liefst 130 leden. Indien u nog geen lid bent, kunt u via www.linssenyachts.com contact opnemen met een van de clubs.

Showroom
Natuurlijk is de Linssen-showroom ‘altijd’ geopend. Zomer of winter, zon, hagel of sneeuw. Bij Linssen is het altijd mooi weer. De showroom toont het gehele jaar door een selectie nieuwe en gebruikte motorjachten en is van maandag t/m zaterdag geopend (zondag op afspraak mogelijk).

Evenementen 2012
Linssen Yachts organiseert in 2012 de volgende evenementen:  

Linssen Collection Weekend Maasbracht (NL): 17-19 maart 2012
Open Dagen Duitse Linssen-partners: 21-22 april 2012

Hennings Yachtvertrieb Papenburg
Spree Marine, Berlijn
Boote Kreusch, Schweich/Moesel
 
Linssen Summer Festival, Maasbracht (NL): 11-14 mei 2012  
Internationaal Linssen-eigenarentreffen, Berlijn (D): 08-14 juni 2012  
Linssen varen op zee, Blankenberge (B): 30 juni – 2 juli 2012  
Linssen Yachts Boat Show 2012, Maasbracht (NL): 24-26 november 2012

terug