Exclusieve jachten bij Reno Yachts

Reno Yachts, een nieuwe speler op de markt van sportcruisers, maakt jachten die een “out of the box” design combineert met hoogwaardige technieken en vakmanschap. Dit jaar introduceerde Reno Yachts de schitterde Reno Playa, een exclusieve sportcruiser, terwijl voor volgend jaar al de Reno Traveler gepland staat. De marketing en verkoop van deze bijzondere jachten heeft Reno Yachts in handen gegeven van EYN (European Yachting Network).

Reno Yachts is een kleine werf met een grote visie. Reno Yachts komt de komende jaren met baanbrekende designs op de markt. Alle jachten worden afgewerkt met hoogwaardige materialen en oog voor detail. Reno Yachts bouwt volledig in eigen beheer waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. Alle modellen worden zeer compleet uitgeleverd waarin alle mogelijke behoeften van de gebruiker worden meegenomen. Om dit alles compleet te maken levert Reno Yachts standaard 10 jaar garantie en jaarlijks onderhoud op alle modellen. Zo hebt u als eigenaar van een Reno jacht geen omkijken meer en kunt u maximaal plezier beleven aan uw jacht. Reno Yachts zorgt dat uw investering gewaarborgd is en blijft.

De Reno Playa is een open sportcruiser van uitgesproken design. De Playa wordt aangedreven door een hoog vermogen diesel motor van 315 tot 450 pk waarbij de aandrijving via een jet-drive of propeller gerealiseerd wordt. Aan het ontwerp is veel tijd besteed om een “out of the box” design te creëren dat past bij een jacht van dit kaliber. Reno Yachts heeft met de Reno Playa het beste van twee  werelden gecombineerd: Het vaarplezier van een snel varend jacht en de gezelligheid van een sloep, zonder aan beide een concessie te doen.

Door de toepassing van een onderwaterschip wat stabiel is bij hoge en lage snelheden is dit mogelijk geworden. Bij hoge snelheden is de vaart rustig en zeker. Het jacht snijdt door het water, waardoor het klappen op de golven niet plaatsvindt en opspattend buiswater geen probleem is. Bij lage snelheden is het jacht stabiel en koersvast. Door de aandrijving is het jacht zeer wendbaar en gemakkelijk te besturen. De stuurconsole is zo gelegen dat je zicht hebt op iedereen aan boord.  
De Reno Playa is overcompleet uitgerust. Aan alle mogelijke benodigdheden is gedacht zodat u zonder omkijken direct van dit jacht kunt genieten. De keukenunit met de complete uitrusting en alle benodigdheden zoals de wijnkoelkast, de koelkast en natuurlijk de fraaie Champagnekoeler voor de luxe picknick. De Reno Playa is voor booteigenaren die zich willen onderscheiden van de massa en design en luxe hoog in het vaandel hebben staan.

De Reno Playa, de Traveler en alle andere toekomstige modellen zullen via de deskundige handen van EYN (European Yachting Network) op de markt worden gebracht. EYN is een makelaars organisatie, die enorm aan de weg timmert in zowel Nederland, waar nog enkele regio’s kunnen worden ingevuld, maar vooral in het buitenland is men druk bezig het netwerk flink uit te breiden. EYN wil niet alleen de grootste jachtmakelaars- organisatie in Europa worden, met het meest uitgebreide aanbod voor iedereen, maar ook de meest professionele en meest efficiënte.

Zie ook: www.reno-yachts.nl  en www.e-y-n.com

 

terug