Duitse WVW reikt innovatieprijs uit aan NECTUS

Tijdens de Berlijnse botenbeurs Boot und Fun heeft NECTUS Habitat One de ‘Innovationspreis 2011’ gewonnen. Leendert Messchendorp, directeur bij Jachtbouw 2000 en mede-verantwoordelijk voor het ontwerp, heeft de prestigieuze prijs met veel plezier in ontvangst genomen. De innovatieprijs is toegekend aan NECTUS Habitat One voor zowel het vooruitstrevende ontwerp als de vernieuwende techniek.

Wat opvalt aan NECTUS Habitat One is de elektrische aandrijving in combinatie met het robuuste uiterlijk. Door de twee 48 Volt elektromotoren beweegt het schip zich praktisch geruisloos voort. Schoon en stil, zodat NECTUS Habitat One welkom is in onder andere natuurgebieden als Nationaal Park Weerribben-Wieden. Binnen biedt het jacht de ruimte en het comfort van thuis. NECTUS Habitat One biedt daarmee volop gelegenheid om te genieten ruimte, rust, comfort en natuur.

Deze eigenschappen vormden de basis voor het toekennen van de Innovationspreis 2011 op Boot und Fun, de grootste botenshow in Berlin (Duitsland). Jaarlijks reikt de organisatie in samenwerking met Wirtschaftsverband Wassersport een aantal prijzen uit, waaronder deze Innovationspreis. Na een uitgebreide selectieronde zijn 3 genomineerden overgebleven met NECTUS Habitat One als duidelijke winnaar.

www.jachtbouw2000.nl

terug