Aquanaut Yachting met Privileges 1150 AK en 1350 AK naar Boot Düsseldorf

Aquanaut Yachting presenteert de Privileges 1150 AK en 1350 AK op Boot Düsseldorf, standnummer 15 B 06. Naast de bekende Privilege-lijnen, hebben de schepen een eigentijds interieur met moderne materialen. Boot Düsseldorf wordt gehouden van 21 – 29 januari.

De Aquanaut Privilege 1150 AK heeft een modern interieur met witte accenten, afgezet met klassiek teak. Het motorjacht heeft de eigenaarshut in het achterschip met vrijstaand bed, veel opbergmogelijkheden en badkamer en toilet in twee aparte ruimtes. Doordat een stuurstand ontbreekt is de salon extra ruim. Aan bakboord een royale  kastenwand met onder meer een audio- videosysteem. Aan stuurboord een royale L-bank. De kombuis in het voorschip is gescheiden. Aan stuurboord het kookgedeelte in L-vorm, met koelkast. Aan bakboord het natte gedeelte met verzonken spoelbak en voldoende aflegruimte. Voorin een ruime rondzit die plaats biedt aan zes personen. Op het achterdek de tweede stuurstand en een L-vormige zitgroep. De Privilege 1150 AK heeft een crème romp met een offwhite opbouw.

Technische gegevens Privilege 1150 AK
Lengte over alles: 11,65 m
Breedte: 3,85 m
Diepgang: 1,05 m
Kruiphoogte:2,45 m
Motorisering: Perkins diesel M115T, 110 pk
Prijs:  € 313.630,-

Ook het interieur van de Aquanaut Privilege 1350 AK is modern vormgegeven met een evenwichtige balans tussen witte panelen en Amerikaans notenhout. Dit motorjacht heeft echter vijf slaapplaatsen verdeeld over drie hutten. Achterin de eigenaarshut met diagonaal geplaatst vrijstaand bed. Aan stuurboord de badkamer met toilet en wasbak en separate doucheruimte.  Aan bakboord de tweede hut met eenpersoons bed en eigen wastafel. Ook in dit motorjacht ontbreekt een tweede stuurstand, zodat extra ruimte is ontstaan in de salon. Hier aan bakboord een ruime kastenwand met de wereld aan opbergmogelijkheden. Aan stuurboord een ronde U-vormige bank. Voorin een L-vormige kombuis met daar tegenover – ook weer in een ronde U-vorm – een dinette, en de tweede badkamer met toilet en wasbak. In de voorpiek de derde hut met vrijstaand tweepersoons bed. De Privilege 1350 AK heeft een fraaie buitenstuurstand met extra brede stuurbank die plaats biedt aan twee personen en een L-bank voor zes personen. Ook dit schip heeft een crème romp met een offwhite opbouw.

Technische gegevens Privilege 1350 AK
Lengte over alles: 13,65 m
Breedte: 4,35 m
Diepgang: 1,15 m
Kruiphoogte:2,80 m
Motorisering: Perkins diesel M150Ti, 148 pk
Prijs:  € 435.645,-

Op de foto: Privilege 1150

Info: Aquanaut Yachting, Selfhelpweg 9, 8607 AB, Sneek.
Telefoon: 0515 41 22 53. Internet: www.aquanaut.nl, e-mail, sales@aquanaut.nl

terug