5 Golden Anchors voor Marina Muiderzand

The Yacht Harbour Association heeft Marina Muiderzand dit jaar 5 Golden Anchors toegekend. Sinds 2008 had Marina Muiderzand 4 Golden Anchors, maar volgens het juryrapport is er op de jachthaven sinds 2008 zoveel verbeterd dat het vijfde anker meer dan verdiend was. Het Golden Anchor programma is een international keurmerk voor jachthaven waarbij gekeken wordt naar de kwaliteit van de voorzieningen voor gasten en werknemers, werkwijze op het gebied van duurzaamheid, milieu en veiligheid. Ook bezoekt een mystery shopper de locatie enkele malen als onderdeel van het juryrapport. Reactie van bedrijfsleider Lisan Kox: “It feels a little bit like achieving a Michelin Star for a restaurant, recognition for our beautiful Marina and great staff”.

www.thuishavens.nl

terug