Winterexpositie in Galerie Marco Käller

De reis naar Makkum is het waard! Beeldend kunstenaar Marco Käller werkt daar aan een omvangrijk nautisch oeuvre. Deze winter exposeert hij veel nieuw werk in zijn galerie. Zijn beweeglijke olieverfschilderijen, geïnspireerd door zeilervaringen, weidse impressies van het Wad en kustverkenningen zijn geëxposeerd in twee tentoonstellingsruimten. Zeefdrukken en giclee’s vindt u er in het prentenkabinet en in het atelier beleeft u hoe de kunstwerken tot stand komen.

De galerie is geopend in december en januari op zaterdag en zondag en van de tweede kerstdag 26 tot en met oudejaarsdag 31 december iedere dag.
Alle expositiedagen van: 13–17uur (eerste kerstdag en nieuwjaarsdag gesloten)

Galerie Marco Käller
Marina Makkum Súderseewei 6b (Holle Poarte)
Makkum
telefoon: 06-21851634  
www.kaller.nl/

Speciaal voor Sailing Kids maakte Käller twee schilderijen, die afgebeeld staan op wenskaarten voor Kerst en Nieuwjaar. De kaarten voor dit goede doel zijn in de galerie te koop. Informatie over Sailing Kids vindt u op: www.sailingkids.eu

Op de foto: Olieverfschilderij  “Op Koers” (150X100cm). Dit schilderij is afgebeeld op één van de twee kerstkaarten.

terug