Oudejaarsshow Jachtbouw Zevenhuizen in nieuwe pand Harlingen

Op 29 t/m 31 december a.s. organiseert Jachtbouw Zevenhuizen vanuit haar nieuwe locatie te Harlingen een Oudejaarsshow. De show is dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Tijdens de show zijn diverse North-Line modellen te bezichtigen zoals de North-line 37 Express, Wheelhouse en de North-line 42. Daarnaast wordt er tal van gebruikte jachten gepresenteerd, zijn er diverse demonstratie´s van leveranciers en kunnen belangstellenden het nieuwe pand op Industrieterrein Oostpoort bezichtigen.

De nieuwe werf is gevestigd aan de Kelvinstraat 2D direct aan het Van Harinxmakanaal te Harlingen. In oktober is hier de winterstalling reeds in gebruik genomen. De schepen staan hier al overdekt en in een verwarmde hal. Vervolgens zal begin december de timmerhal, spuithal en een gedeelte van de kantoren in gebruik worden genomen. Momenteel is men bezig met de laatste afwerkingen zodat alles gereed is voor de Oudejaarsshow op 29, 30 en 31 december a.s. 

www.jachtbouwzevenhuizen.nl

terug