Nieuwe jachten in de huurvloot van FNMA Charters

FNMA Charters uit het Friese Jirnsum is een jachtverhuurbedrijf dat al meer dan 35 jaar een begrip is in de verhuur van luxe motorjachten in Friesland. Door de zeer goede ligging midden in het friese meren gebied kunt u ongestoord genieten van het mooie landschap van Friesland. Ook bent u in een korte tijd in het mooie vaargebied van noord-west Overijssel, Groningen en Drente.

Met het huren van een jacht bent u geheel onafhankelijk en kunt u doen en laten wat u wilt. Door de zeer goede infrastructuur in Friesland kunt u zowel in de vrije natuur aanmeren of voor anker gaan. Ook het bezoeken onderweg van kleine dorpen en steden zoals o.a Sneek, Lemmer, Bolsward behoren tot de mogelijkheid.

De vloot van FNMA Charters bestaat uit 11 types jachten in de lengte van 8.75m tot 14.99m. De jachten zijn geschikt voor een bemanning van 2 tot 15 personen.

Voor het jaar 2012 worden twee nieuwe jachten aan de luxe vloot toegevoegd namelijk: Babro Newline 1500 Pool en een Babro Classic 1150 XL.

Babro Newline 1500 Pool
De Babro Newline 1500 Pool is een zeer luxe en exclusieve uitgevoerd jacht geschikt voor 13+2 personen in 5 kabines. Verder is het jacht voorzien 3 toilet- / doucheruimtes.  Ook hebben we een primeur de Babro Newline 1500 is voorzien van een heuze whirlpool op het voordek. De Whirlpool maakt dat dit jacht tot een ware welness en verschijning op het water daar dit geheel nieuw is voor de chartermarkt in Nederland. Verder is dit jacht voorzien van vele extra’s die een verblijf aan boord zeer aangenaam maken. Ook is de Babro Newline 1500 Pool voorzien van een panoramaraam waardoor de beleving van het voorbij trekkende landschap heel bijzonder is.
Ook nieuw in de vloot is de Babro Classic 1150 XL geschikt voor 4+2 personen in 2 kabines.

Babro Classic 1150 XL
De Babro Classic 1150 XL is voorzien van 2 gescheiden toilet/doucheruimtes. Ook dit jacht is van alle gemakken voorzien die een aangenaam verblijf aan boord garanderen.
De Babro Newline 1500 pool en Babro Classic 1150 XL  zijn o.a voorzien van boeg- en hekschroef, acculader/omvormer, televisie, radio/cdspeler, GPS kaartplotter, royale zitbank op het achterdek en nog vele andere zaken.

Verdere informatie over de huurjachten en indelingen van onze jachten kunt u terecht bij:

FNMA Charters
Industriewei 21
9011 WH Jirnsum
Nederland
+31-(0)566-601236

www.fnma-charters.nl
info@fnma-charters.nl

De jachten kunnen ook online geboekt worden.

Foto: Babro Classic 1150 XL

terug