Nieuwe charterbases voor Linssen Boating Holidays in Nederland en België

Het afgelopen seizoen heeft het Linssen Boating Holidays-netwerk hard gewerkt aan het uitbreiden van haar naamsbekendheid. Voor het seizoen 2012 zijn er in Nederland, België én Duitsland charterbases bijgekomen.

Nederland – Kudelstaart / Westeinderplassen
Vanaf voorjaar 2012 kunnen LBH-gasten Linssen Grand Sturdy-motorjachten huren vanuit Kudelstaart (Aalsmeer) aan de Westeinderplassen. Dit is een A1-locatie in de Randstad, op een steenworp afstand van Schiphol en Amsterdam. Waterfront Jachtcharter uit Ouddorp (Marina Port Zélande) is voor deze uitbreiding van haar verhuurvloot een samenwerking aangegaan met Kempers Watersport. Een uitstekende synergie.

Info:
Waterfront Jachtcharter, Maarten Koopen
www.jachtcharter.com

België – Kortrijk / Belgisch Limburg
Vanaf seizoen 2012 kunnen de LBH-gasten terecht bij ‘BBOAT’ en ‘Aqua Libra Bootverhuur’ om de Vlaamse en Frans-Vlaamse rivieren en kanalen te ontdekken. De rust en de strakke natuur van de Westhoek vormen een boeiende afwisseling op de klassieke grandeur van Kortrijk, Brugge of Gent. Rijsel (Lille) en Doornik (Tournai) vormen het levendige decor van brocante- en antiekmarkten. Net als het Louvre II in Lens (opening 2012) of de 66 meter hoge scheepslift van Strépy-Thieu (Unesco werelderfgoed) zijn dit slechts enkele voorbeelden van de talloze aantrekkelijke en bijzondere reisdoelen die Vlaanderen te bieden heeft.

Info:
BBOAT, Lieven Vandeputte
www.bboat.be

Aqua Libra Bootverhuur, Luc Vanthoor
www.aqua-libra.be

De overkoepelende website van het Linssen Boating Holidays netwerk is www.linssenboatingholidays.com

terug