Nieuwe Bavaria Sport 31 maakt Bavaria Sport Serie compleet

De werf uit het Duitse Giebelstadt, Bavaria Yachtbau, introduceert een nieuw model, de Bavaria 31 Sport. De Bavaria Sport 31 vult de ruimte tussen de 28 Sport en de 34 Sport. De Sport Serie van Bavaria is nu compleet en gaat van 28 t/m 43 voet. Ook de nieuwe 31 is in samenwerking met BMW DesignworksUSA ontworpen. De eerste Bavaria Sport 31 is vanaf begin December 2011 in de showroom van Jansma Jacht BV, de importeur/dealer voor de Bavaria motorboten, te bewonderen.

Typerend voor de Sport Serie is het ruimteaanbod boven- en benedendeks, een dynamisch lijnenspel en goede vaareigenschappen. Ook de nieuwe 31 krijgt al deze eigenschappen mee.

Het bijzondere aan de 31 en ongekend in deze klasse zijn de 4 vaste slaapplaatsen. Twee slaapplaatsen bevinden zich voorin en twee in de mid-cabin. Doordat er in het interieur geen scheidingswand is met het bed voorin, voelt het interieur buitengewoon groot aan. Ook de stahoogte van ca. 1,90 meter draagt hieraan bij. Verder bestaat het interieur uit een royale kombuis met koelkast en ceramisch kooktoestel, natte cel en een ruime salonbank met tafel. Het interieur biedt talrijke kast- en opbergruimte.

Aan dek is er aan stuurboord het dashboard met stuurstoel. Aan bakboord is er een royale u-zit met optioneel een speciaal ontworpen omklapbare rugleuning om een uiterst comfortabele navigatiezit te creëren. Op het achterdek is een zonnedek met eronder een grote bergruimte. Achterop is het geïntegreerde zwemplateau met houten dek. Optioneel kan er ook een verlengd zwemplateau geleverd worden.

De Bavaria 31 is al leverbaar vanaf € 117.691,- incl. BTW met twee Mercruiser benzinemotoren van 260 pk per stuk. De dieselversie begint bij € 134.964,- en heeft dan één Volvo D6 van 330 pk aan boord. Totaal is er een keuze uit acht motorvarianten. Er zijn tal van opties mogelijk, waaronder de meest geavanceerde. Dit zijn onder andere een joysticksysteem om te manoeuvreren, een touchscreen kaartplotter en een hoogwaardig geluidssysteem.

www.jansmajacht.nl  

terug