Linssen Yachts presenteert de Mark III-serie op BOOT Düsseldorf (stand 15F25)

De oorsprong van de Grand Sturdy Mark II-serie vinden we in 2002 met de introductie van de 500 Variotop® Mark II, met het nog altijd ongeëvenaarde concept van de volautomatische cabrioletkap. In de loop der jaren werd de serie met diverse modellen uitgebreid en tot op de dag van vandaag vormt de Mark II-serie het absolute topsegment in de stalen jachtbouw.

Mark III
Maar tijden veranderen, smaken veranderen, mensen veranderen. Daarom ondergaat de succesvolle Linssen Mark II-serie een restyling. Wat natuurlijk blijft, is de kwaliteit: warm kersenhout, edel leder en een zeer hoogwaardige afwerking.

Nieuwe exterieurstandaard
Met het exterieur van de Mark III-serie wordt een nieuwe standaard gezet. Het traditionele “Linssen Sand Beige” (uiteraard nog steeds leverbaar) is als standaard vervangen door een fris, nieuw en tegelijk tijdloos kleurenschema. De hoogglans zwarte romp en de Linssen Cream White opbouw vormen in combinatie met het ‘smoke grey’ glas en het ‘charcoal grey’ zeilwerk een harmonisch geheel.
Typerend voor de Mark III-serie is de keuze tussen het succesvolle ‘classic luxury’ interieur en het nieuw ontwikkelde ‘new comfort’ interieur. In nauwe samenwerking met interieurspecialisten van “Korage Interieur” uit België heeft de Grand Sturdy 500 Variotop® (als eerste van de serie) een complete restyling ondergaan. Het resultaat zal u verbluffen.

Momenteel wordt er hard gewerkt door de mensen van Korage en Linssen om het beoogde resultaat te behalen.

U kunt het resultaat komen bezichtigen tijdens BOOT Düsseldorf 2012 (21 – 29 januari 2012). Tijdens Düsseldorf wordt de 470 onthuld met ‘classic luxury’ interieur en de 500 Variotop® met het nieuwe ‘new comfort’ interieur.

www.linssenyachts.com

terug