Linssen jachten huren bij Kempers Watersport te Kudelstaart

Vanaf  30 maart  2012  verhuurt Waterfront Jachtcharter ook Linssen motorjachten vanuit Full-service Jachthaven Kempers in Kudelstaart (nabij Aalsmeer). 

Kempers Watersport vindt u in het noorden van het Groene Hart van de Randstad (vlakbij Amsterdam en Schiphol Airport). Kempers is gelegen aan de Westeinderplassen, onderdeel van de Hollandse Plassen. Hier ligt een fantastisch plassen gebied dat uitermate geschikt is om met een Linssen te gaan ontdekken. Het bestaat uit vele meren, plassen, riviertjes en vaarten afgewisseld met weidse polders. De door turfwinning ontstane veenplassen zijn nu een eldorado voor watersportliefhebbers en natuurzoekers.

De Kagerplassen en het naastgelegen Braassemermeer zijn watergebieden waar het vooral tijdens zomerse dagen gezellig druk is. Rond de Kaag, de Braassem en de Wijde Aa zijn vele jachthavens voor watersporters aanwezig en er zijn diverse terrasjes gelegen aan het water. Dit gebied kenmerkt zich ook door de vele molens in het landschap die vanaf het water goed te zien zijn. U kunt aan wal gaan bij het schilderachtige eilandje De Kaag. Het eiland heeft een pontverbinding met het vaste land. De Kaag is een goede uitvalsbasis voor een heerlijke lunch, picknick of voor een kop koffie.

Bij de nieuwe tweede charterbasis zal worden gestart met de verhuur van een Linssen 25.9 SCF (2 tot 4 personen), de Linssen 29.9 AC (4/6 personen) en de Linssen 60.33 AC ( 4/6 personen).

Waterfront is hiervoor een samenwerking aangegaan met Kempers Watersport. Kempers is al jaren Linssen dealer en is, mede vanwege de full-service jachthavens, daarvoor een uitstekende partner.

‘Vaar’ voor meer informatie naar:
www.jachtcharter.com of www.kemperswatersport.nl

terug