Lankhorst Taselaar en Radboud bundelen de krachten

Lankhorst Taselaar BV en NEO Chemie BV, fabrikant van de Radboud reinigingsproductenrange, zijn overeengekomen de krachten te bundelen.

Vanaf 1 november a.s. zal Lankhorst Taselaar de Radboud reinigingsproducten exclusief gaan distribueren in de Benelux en Duitsland. Op deze manier komt er een unieke samenwerking tot stand tussen één van de meest gerenommeerde groothandels van watersportproducten in de Benelux en Duitsland en één van de oudste en meest verkochte reinigingsproducten in de watersportmarkt in hetzelfde gebied. Heero Smit, directeur van Lankhorst Taselaar: “Wij waren op zoek naar een echt A-merk op het gebied van reinigingsproducten om ons zeer brede assortiment verder te versterken. Met Radboud hebben we een compact, maar tevens compleet dekkend en gevestigd merk binnengehaald waar we veel van verwachten”.

Tim Kugelmann, Sales Manager van NEO Chemie: “Met Lankhorst Taselaar hebben we een partner gevonden die bekend staat om snelle en complete uitleveringen en een uitstekende service naar haar klanten. Dit gecombineerd met de in de markt veelgeprezen kwaliteit van onze reinigingsproducten maakt ons inziens de combinatie Lankhorst Taselaar en Radboud een winnende combinatie. We hebben zeer veel vertrouwen in de samenwerking”.

terug