Holland Sport Boat Centre verwerft Sea Ray dealerschap

Sinds kort heeft Holland Sport Boat Centre twee merken aan haar portofolio toegevoegd. Namelijk het exclusieve rubberboot merk A.G.A Marine momenteel bestaand uit een drietal modellen in een range van 5,5 meter t/m 7,5 meter. Holland Sport Boat Centre is exclusief importeur / dealer voor Nederland. De in Polen gebouwde boten kenmerken zich door de luxe uitstraling gecombineerd met comfort en goede vaareigenschappen.

Verder heeft Holland Sport Boat Centre het dealerschap voor Sea Ray verworven. Dit is een geweldige aanvulling op onze bestaande producten. Met een veertigtal modellen in vier verschillende productgroepen is er keus genoeg om aan ieders wens te voldoen.

Noviteiten 
Middels dit bericht zou Holland Sport Boat Centre u meteen op de hoogte willen brengen van een aantal noviteiten voor de bovenstaande merken. Zo introduceert A.G.A Marine aankomende Boot Dusseldorf de 750 Spirit momenteel de grootste boot in de lijn.

Ook bij Sea Ray hebben ze niet stil gezeten. En introduceren ze aankomend modeljaar een nieuwe 21 voets sportboot, de 210 SLX. Ook de Sport Cruiser lijn wordt uitgebreid met een nieuwe 355 & 370 Sundancer. Ook deze drie modellen zullen te bezichtigen zijn tijdens Boot Dusseldorf.

In het Sport Jachten segment is de Sea Ray 410 Sundancer een welkome aanvulling van de modellenlijn. Het schip biedt een combinatie van functionaliteit en elegantie en is leverbaar in diverse uitvoeringen. En is de eerste stap in de evolutie van de nieuwe reeks Sundancers.

Voor meer informatie omtrent Sea Ray of A.G.A Marine verwijzen wij u door naar onze website: www.hollandsport.nl maar u kunt voor inlichtingen natuurlijk ook bij ons in de showroom terecht waar de eerste 2012 modellen reeds te bezichtigen zijn.

Contact HSBC
Holland Sport Boat Centre
Zuiderzeeweg 2
1095 KG Asterdam
Tel: 020-6947527
Fax: 020-6684549
E-mail: info@hollandsport.nl 

terug