Geslaagd gouden jubileumjaar ‘De Driesprong’ Langelille

‘De Driesprong’ Yachtcharters, Jachtwerf en Haven uit de Friese plaats Langelille bestaat dit jaar 50 jaar en het team kijkt terug op een zeer geslaagd jubileumjaar. Ter gelegenheid van deze bijzondere mijlpaal is er een jubileumboek uitgebracht en te midden van familie, vrienden, personeel en de Wethouder van Recreatie wordt het eerste exemplaar overhandigd aan Ali Stekelenburg, zij is één van de grondleggers van het bedrijf.

Al in 1961 zijn Henk en Alie Stekelenburg uit Tienhoven begonnen met het bouwen van roeibootjes, op de huidige locatie onder het Tjeukemeer. Inmiddels worden eigen ontwerp luxe motorjachten gebouwd voor zowel de verhuur als de verkoop. Enige jaren geleden hebben zoon Daan Stekelenburg en dochter Els de Vries – Stekelenburg het familiebedrijf overgenomen en met de tijd is er een hoop veranderd.
Zo is er zes jaar geleden een moderne werkplaats gekomen met inpandige kantoren, supermarkt, water- en hengelsportwinkel en een botenlift tot 50 ton. Daarnaast is de haven verdubbeld qua grootte en met de grote werkplaats zijn er tal van reparatie- en restauratiemogelijkheden bijgekomen, evenals winter- en zomerstalling.

Beiden zijn zeer trots dat het familiebedrijf al 50 jaar bestaat. Daan: “Ik ben ontzettend trots! Dat we al 50 jaar bestaan, laat de degelijkheid van het bedrijf zien.” Els: “Dat wij op deze manier het bedrijf van onze ouders kunnen voortzetten is toch helemaal geweldig. We zijn steeds vernieuwend bezig en we zitten nog vol plannen voor de toekomst.”

Meer informatie over het familiebedrijf vindt u op: www.driesprong.net

terug