Delphia genomineerd voor motorboot van het jaar

De Delphia 1350 Escape, een modern motorschip van Poolse komaf, is genomineerd voor een internationale prijs: European Powerboat of the Year Award 2012.

De boot is genomineerd in de categorie ‘waterverplaatsers’. De prijs is een initiatief van het Duitse blad ‘Boote’, het grootste watersportmagazine in Europa, in samenwerking met 18 Europese jacht- en motorbootmagazines. In totaal zijn er vijf boten genomineerd in deze categorie. De boten worden beoordeeld op vaareigenschappen, constructie, prijs/kwaliteit verhouding, ontwerp en unieke eigenschappen.

Voor Nederland is Tornado Sailing te Makkum de importeur van de in Polen gebouwde motorboot. Abele de Jong van Tornado Sailing over de nominatie: “We zijn erg blij met deze nominatie. Vooral de goede prijs/kwaliteitverhouding en de enorme binnenruimte maken de boot interessant voor een breed publiek. En natuurlijk kunnen we een dergelijke opsteker goed gebruiken in deze moeilijke marktomstandigheden”.

De bekendmaking van de winnaar vindt plaats op 21 januari 2012 in Duitsland, tijdens de internationale watersportbeurs Boot Düsseldorf.

terug