De Boarnstream presenteert haar Boarncruiser Retro Line op boot 2012 Düsseldorf

Op boot 2012 Düsseldorf presenteert De Boarnstream haar nieuwste modellen van de Retro Line: de Boarncruiser 42 Retro Line – Aft Cabin (genomineerd voor European Powerboat of the Year Award 2012) en de Boarncruiser 46 Retro Line – Cabrio (voor het eerst te zien in Duitsland).

Op velerlei verzoek heeft De Boarnstream een meer compact model van de succesvolle Boarncruiser Retro Line (50-72 ft) ontwikkeld. Met de Boarncruiser 42 Retro Line – Aft Cabin is een schip in het topsegment op de markt gebracht.

Deze nieuwe 42’ Aft Cabin sluit naadloos aan en is een perfecte aanvulling op de Retro Line. Een deftig en chic schip met koninklijke  waaiersteven. De afmetingen zijn 12.85 x 4.30 x 1.15 m en leverbaar in zowel enkel- als dubbelschroefs uitvoering.  CE-classificatie: B (zee). Vooral haar indeling valt op: een ruime eigenaarskabine in de achterhut, een gastenkabine in de voorhut en een kombuis en salon midscheeps en toch gelijkvloers: een echt familieschip bij uitstek!

Het interieur-design is stijlvol en straalt warmte en genegenheid uit. De indeling is uiterst comfortabel, waarbij alle comfort-elementen midscheeps zijn gesitueerd. Het nu standaard aangebrachte Yachtfloor heating system in combinatie met dubbele beglazing, tillen het verblijf aan boord op een wel heel aangenaam niveau. Ook de manoeuvreerbaarheid heeft een extra dimensie gekregen door de zwaar uitgevoerde hydraulische boeg- en hekschroef. Tevens is het stabilisatie-systeem voorbereid.

www.boarnstream.com

terug