ASA Boot Electro lanceert geheel nieuwe website

Na bijna 7 jaar is de oude website van ASA afgelost door een moderne en functionelere nieuwe site. “Wij hebben goed geluisterd naar onze markt en hebben nu met onze nieuwe website een degelijke basis gelegd voor veel moderne functionaliteit voor bezoekers en dagelijks onderhoud door onszelf”, zegt Dingco Geijtenbeek (marketing manager bij ASA) enthousiast.

De nieuwe site is ontworpen om alle bezoekers, van booteigenaar tot jachtbouwer op een laagdrempelige manier van gedetailleerde informatie te voorzien. De nieuwe website biedt nu al een volledige product catalogus met krachtige zoekfunktie en aanvullende informatie per product. Bij elk product zijn afbeeldingen, specificaties, pdf brochures, YouTube video’s en handleidingen toegevoegd. Via de tab ‘verkooppunten’ wordt zelfs direct op een kaart weergegeven waar en bij welke asa partner het betreffende product kan worden gekocht. Verder zijn wij actief met social media via Twitter en YouTube, dit is nu ook in de hele website verwerkt.

De website wordt uiteraard door het asa team zelf beheerd, zo kan de inhoud dagelijks actueel worden gehouden en nuttige informatie worden toegevoegd. Via de koppeling met onze interne automatisering worden prijzen en voorraadstatus per artikel in ‘real time’ actueel gehouden.

Binnenkort zullen e-commerce functies worden toegevoegd zoals weergave van prijzen per partner, voorraadstatus en een bestelfunctie voor bedrijven. Twan Bogert, CEO van ASA voegt hieraan toe, “Uiteraard is het voor ons belangrijk om particulieren goed te informeren over onze producten. Maar het is zeker ons streven om op korte termijn moderne functionaliteit te beiden voor de zakelijke gebruiker. Zo willen wij nog nauwer samenwerken met onze partners en actuele informatie verstrekken om de juiste producten op de juiste tijd te leveren.

www.asabootelectro.nl 

terug