360 graden fotografie bij Kempers Watersport

Vanaf heden zal Makelaardij Kempers Watersport de verkoop van gebruikte boten actief gaan ondersteunen met 360 graden fotografie. Dit biedt voor de verkoop van gebruikte boten grote voordelen bij de presentatie van de boot via internet. De door makelaardij Kempers toegepaste 360 graden fotografie stelt potentiële kopers en bezoekers van de website namelijk in staat de boot van binnen volledig te “beleven” en in elke ruimte een kijkje te nemen.

Uitgangspunt van Makelaardij Kempers daarbij is de almaar groeiende oriëntatie van potentiële kopers op het internet. Joost Kempers daarover: “Als je een drukke baan hebt en graag een leuke boot voor je ontspanning op het water wilt kopen, zul je snel buiten onze reguliere openingstijden je alvast een zo goed mogelijk “beeld” willen vormen van welke schip de moeite van het bezoeken waard is”. Juist de 360 graden fotografie is daarbij van toegevoegde waarde.

Letterlijk 24/7, overal ter wereld, zijn de door Kempers aangeboden boten te bekijken. Het is daarmee een belangrijke meerwaarde bij de zo effectief mogelijke verkoop van gebruikte boten. De 360 graden fotografie past daarmee ook perfect in de “Ontzorg filosofie” van Kempers want ook bij verkoop van een boot wil Kempers de klant ontzorgen met een goede en snelle verkoop.

360 graden presenteren
Het op internet zo goed mogelijk presenteren van de boten sluit met 360 graden fotografie naadloos aan op een presentatie en toelichting door de beëdigde en gecertificeerde makelaars te Kudelstaart. 24/7 te bereiken op: www.kemperswatersport.nl en in de echte wereld aan de Kudelstaartseweg 226 te Kudelstaart en de Herenweg 100 te Aalsmeer (bij Leimuiden).

terug