Williams Dieseljet introduceert vier nieuwe modellen

Williams Marine presenteert voor het seizoen 2011 / 2012 vier nieuwe Diesel aangedreven jet tenders. In september werden tijdens de Southampton Boatshow de Dieseljet 505 en 565 gepresenteerd. Komend voorjaar komt de 445 Dieseljet beschikbaar. In de loop van volgend jaar wordt de Dieseljet 625 gepresenteerd. Al deze tenders hebben een gewijzigde indeling ten opzichte van de huidige Turbojet serie.

De bestaande reeks Jets blijven leverbaar tw. Jet 285 en 325, Turbojet 385 en 445, Turbojet 385 S en 445 S beide met 140 pk viertaktmotor en de in 2010 gelanceerde 505D ( Turbojet Diesel ) De nieuwe reeks kenmerkt zich door een gewijzigde indeling: de stuurconsole is naar voren geplaatst met daarachter 2 zitbanken tegenover elkaar. Hierdoor heeft de bestuurder een beter zicht naar voren en ontstaat er meer ruimte voor de passagiers. Ook deze nieuwe modellen worden volgens hoge kwaliteitsnormen vervaardigd zoals we van Williams gewend zijn. Het design is modern met oog voor detail. Deze nieuwe ontwerpen zijn toepasbaar als tender op de grotere zeil – en motorjachten. Maar ook als toer- en/of skiboot zijn deze elegante Jetribs uitermate geschikt.

Voor meer informatie:
Delta Watersport – Williams Sales & Servicenter
Kabbelaarsbank 13
3253 ME Ouddorp
Tel. 0111- 672 874
info@deltawatersport.nl

www.deltawatersport.nl

terug