West Yachting BV, importeur van Hanse zeiljachten Nederland, stelt subdealer aan in het zuiden van Nederland

Om (toekomstige) eigenaren en potentiële klanten nog beter van dienst te zijn heeft West Yachting BV uit Workum gekozen voor een subdealer in Zuid-Nederland. West Yachting in Workum is en blijft de Nederlandse importeur van Hanse Zeiljachten in Nederland. Het allround kantoor in Workum waar tevens de afdelingen aftersales en service gevestigd zijn, zal hoofdverkooppunt blijven.

“Kiezen voor een subdealer is een verantwoorde beslissing”; aldus Sophia Boerrigter, directeur van West Yachting BV. Wij willen dat de kwaliteit van West Yachting en Hanse, met een uitstekende naam op het gebied van verkoop en aftersales gewaarborgd blijft en hebben daarom besloten om, wat West Yachting aangaat, alles op één locatie te houden. Wij zien alleen maar voordeel in deze nieuwe samenwerking en hebben gezamenlijk maar één doel; echte zeilers voor Hanse te enthousiasmeren en zorgen dat de continuïteit van Hanse in Nederland solide blijft.
 
De samenwerking tussen West Yachting en subdealer Lars Corbeij van Nautic Shield is niet vreemd. Al jarenlang is Corbeij dé technische man binnen Hanse Nederland met zijn bedrijf Nautic Shield, en kent hij alle Hanse zeiljachten die op dit moment in Nederland varen. Zijn keus om samen met Anton Kappers van Jachtmakelaardij Kappers uit Willemstad te gaan samenwerken is een logische keuze; Kappers heeft net zoals West Yachting BV een eigen verkoopkantoor aan het water en jarenlange ervaring in de verkoop van zeiljachten.

Lars Corbeij en Anton Kappers zullen onder de naam West Yachting ZUID per 1 november 2011 hun activiteiten starten.

West Yachting BV
Suderséleane 15
8711GX Workum
www.westyachting.nl

terug