Welcome to Sea Independent USA

Met Craig Cadwalader aan boord van Sea Independent USA (Ft.Lauderdale en Californie), breidt niet alleen het bestaande Sea Independent netwerk uit maar voegt ook een dynamische vakman toe aan het Sea Independent team.

Craig Cadwalader, hoofd van Ardell was op zijn 9e al wedstrijdzeiler, won in 1961 de National Intercollegiate Sailing Championship en met 2 Transpacs voor zijn 20e heeft hij vele duizenden zeemijlen op zijn naam staan. Hij begon bij Ardell Newport Beach, California in 1963  en verkocht meer dan 175 schepen in zijn eerste 10 jaar bij het bedrijf.

In 1972 verhuisde Craig naar Fort Lauderdale en werd manager van het kantoor Florida.  In 1979 werd hij hoofd van Ardell.

Craig is President van de Florida Yacht Brokers Association en Director van de Marine Industries Association van South Florida geweest en 14 jaar lang  zat hij in de commissie voor de International Super Yacht Design Awards.

Ardell Yacht & Shipbrokers heeft voor de samenwerking met Sea Independent gekozen omdat hun schepen en cliënten zich “all over the world” bevinden en het internationale kantorennetwerk van Sea Independent een uitstekende invulling geeft aan de ondersteuning hiervan.

Meer informatie op www.seaindependent.nl

terug