Sea Independent nu ook alliantie in Gibraltar

Met Daniel Blaser aan boord van haar nieuwe alliantie Sea Independent Gibraltar, breidt Sea Independent niet alleen haar bestaande netwerk van kantoren uit, maar voegt ze ook een dynamische en enthousiaste professional toe aan het Sea Independent team.

Zijn resumé
Vanaf zijn jeugd is Daniel betrokken geweest bij de professionele kant van de watersport. Al vroeg ontwikkelde hij een database systeem (CRM) voor the jachtmakelaardij. Sommige ontwerpen worden tegenwoordig nog steeds gebruikt.

In de jaren ’90 was Daniel verantwoordelijk voor de bouw en verkoop van een Deens ontworpen zeiljacht. Doordat het bedrijf uitgroeide naar een vestiging in Spanje (25 jaar geleden), nam hij de verantwoordelijkheid van de gehele I.T. voor zijn rekening.

Met een klein uitstapje naar de real estate, waar hij zichzelf bekwaamde in de Spaanse taal en wetgeving, is hij uiteindelijk weer bij zijn roots terecht gekomen. De Yachtbrokerage, dit keer rond Gibraltar en de Costa del Sol.

Filosofie
Daniel gelooft in een persoonlijke benadering, lange termijn relaties op basis van goede communicatie, integriteit, vakkennis en vertrouwen. Juist hierdoor heeft Daniel gekozen voor de samenwerking met Sea Independent.

Geografisch bewerkt hij  (taxfree) Gibraltar en de Middellandse zee kust van Spanje tot Barcelona.

Meer informatie vindt u op www.seaindependent.com

terug