Pedro-Boat komt wederom met nieuw product

Jachtwerf Pedro-Boat, al bijna 40 jaar producent van stalen Pedro motorjachten, komt na de introductie van de Pedro Liberty eerder dit jaar, met opnieuw een nieuw product. De H2home is een boot die ideaal is om van de Europese meren te genieten. Op de Berlijnse watersportbeurs Boot & Fun, die van 18 t/m 27 november wordt gehouden, zal de H2home worden getoond (Hal 2, standnr. F41). 

Het merengebied rondom Berlijn is het perfecte gebied voor de H2home. Vandaar de introductie op de Boot & Fun. Maar ook de Friese meren in Nederland, de Finse meren of welke ander binnenwater dan ook zijn zeer geschikt voor dit nieuwe product van Pedro-Boat.

De 2 stalen drijvers zijn ontworpen om zo weinig mogelijk weerstand in het water te creëren. Hier bovenop staat de composiet opbouw voor het leefgedeelte. De indeling is flexibel in te delen, maar standaard is er ruimte voor 2 x 2-persoons hutten en eventueel een slaapbank. Keuken, doucheruimte met douchecabine en toilet behoren tot de standaard uitrusting.   

De boot is gebouwd op basis van een aantal uitgangspunten. Het leefgedeelte is geheel op één niveau, waardoor ook minder mobiele opvarenden geen problemen van trappen en opstapjes ondervinden. De bediening van de H2home is uiterst eenvoudig ingericht, zodat ook mensen die geen ervaring hebben met het varen van een boot, gemakkelijk met de H2home kunnen reizen. Ten derde zijn de toegepaste materialen onderhoudsvrij. De wanden van de opbouw zijn bv. van composiet en de reling is van rvs. Daarnaast heeft de opbouw een hoge isolatiewaarde en de ramen zijn voorzien van dubbelglas, zodat ook bij koude kan worden genoten van het water. Zeker charterbedrijven kunnen hiermee het verhuurseizoen verlengen.

Ivar van der Leij, marketing manager bij Pedro-Boat vertelt: “We verwachten hiermee vooral in de verhuursector te kunnen scoren. De boot verlengt het seizoen voor de verhuurders, het verbreedt hun doelgroep, omdat deze boot makkelijk toegankelijk is voor niet-watersporters. Verder is de H2home vrijwel onderhoudsvrij, kan zij worden geleverd met vele slaapplaatsen en is de prijs erg gunstig”.

Inmiddels kan de H2home worden gehuurd onder de naam Riverlodge bij Yachtcharter Römer aan de Müritz ten noorden van Berlijn.

www.pedro-boat.nl

terug