Occasionshow bij Van Wijk Maritiem

In het weekend van 15 en 16 oktober organiseer Van Wijk Maritiem op haar werf aan de Zoeterwoudseweg 21D in Leiden de jaarlijkse Occasionshow. Diverse schitterende Van Wijk Sloepen staan in de showroom of liggen te water gereed voor een proefvaart. Occasions die zijn voorzien van het vertrouwde “Qualitylabel” hebben een servicebeurt van de motor gehad volgens fabrieks-specificatie en zijn behandeld met nieuwe antifouling op het onderwaterschip. Daarnaast krijgt de sloep een nieuwe naam en thuishaven in de bekende goudkleurige Van Wijk letters en wordt ze geleverd met 1 jaar garantie. Ook worden er inruilschepen van andere merken aangeboden.

Vanzelfsprekend zijn ook bestaande sloepeigenaren deze dagen van harte welkom.

Openingstijden: 10.00-17.00uur.

Van Wijk Maritiem is ook aanwezig op Bootoutlet op 22 en 23 oktober 2011 in Leeuwarden.

Zie ook www.vanwijkmaritiem.nl

terug