Linssen Yachts & Victorinox: Gedeelde visie wordt werkelijkheid

Het nieuwe marketingconcept van de gerenommeerde werf uit Maasbracht is een succes! In verband met de HISWA in september werd de nieuwe campagne gestart en kwamen de nieuwe catalogussen uit. Bij die gelegenheid presenteerden we tevens het eerste jacht dat voortkomt uit ons cross-marketinghuwelijk met Victorinox, de uitvinder van het Zwitsers zakmes. En de reactie van onze doelgroep was zeer lovend, constateert Yvonne Linssen tevreden. Als derde generatie Linssen is zij verantwoordelijk voor marketing & sales bij Linssen Yachts.

De 30.9 Sedan Victorinox Edition is het eerste product waarin de merkfilosofie van beide familiebedrijven in een compleet nieuwe dimensie vorm heeft gekregen. De reputatie van legendarische kwaliteit en betrouwbaarheid die de messen van Victorinox genieten, geldt net zo goed voor de jachten die in Maasbracht te water worden gelaten. Victorinox en Linssen zijn er vooral trots op dat de gedeelde visie en samenwerking zeer spontaan tot stand zijn gekomen, namelijk naar aanleiding van de opening van de Victorinox Flagship Store aan de Königsallee in Düsseldorf afgelopen februari. Beide bedrijven hebben zeer snel concrete stappen uitgewerkt die vakkundig worden doorlopen en tot ver in 2012 gepland staan.

De Victorinox Swiss Edition van Linssen Yachts kan als 30.9 Sedan of ook in de AC-variant worden besteld. De uitrusting van deze speciale editie is – zoals het een Linssen betaamt – zeer compleet en bovendien uitgebreid met de typische logo’s (kruis in een schild) en vormgeving van Victorinox. Ook het schippersmes van Victorinox mag natuurlijk niet ontbreken en hoort daarom bij de standaarduitrusting. De markante rode lakkering en de
witte opbouw geven het jacht de uiterlijke klasse van het bekende Zwitserse zakmes.

Beide varianten worden uitgerust met extreem zuinige Volvo Penta dieselmotoren die een efficiënt brandstofverbruik garanderen en daarbij vrijwel geluidsvrij en zeer milieuvriendelijk zijn. Dit laatste punt staat bij beide bedrijven al jaren centraal: beide ondernemersfamilies hechten van oudsher bijzonder veel waarde aan een duurzame omgang met het milieu en energie.

De 30.9 Victorinox met het HIN-nummer 2948 en de naam “Emilia” mocht de showroom snel verlaten, want inmiddels is zij verkocht. De trotse bezitter, die overigens vanaf zijn veertiende jaar al een trouw gebruiker van Victorinox-messen is, toont zich uitermate tevreden met zijn nieuwe jacht. Citaat: “Al veertig jaar lang heb ik zo’n Zwitsers zakmes op zak, prachtig dat ik er nu ook in de vorm van een schip van kan genieten.” Vooralsnog zal er een exclusieve serie van 20 jachten in de Victorinox Swiss Edition worden gebouwd. Het tweede jacht uit de serie is inmiddels in productie en wordt naar verwachting in mei 2012 in Zwitserland opgeleverd.

Wij wensen alle trotse eigenaars alvast alle plezier en een behouden vaart toe!

Linssen Yachts B.V.
Yvonne Linssen
Brouwersstraat 17
NL-6051 AA Maasbracht
info@linssenyachts.com
www.linssenyachts.com
Tel + 31 – 475 – 43 99 99
Fax +31 – 475 – 43 99 90

terug