IVA Driebergen Business School, toponderwijs volgens Keuzegids 2012

Hij is er weer: de Keuzegids HBO Voltijd 2012! Voor menige opleider een uitgave waar met spanning naar uit wordt gekeken. Hoe worden we vermeld, hoe kritisch zijn onze studenten over ons en zijn we echt wel zo goed als we zelf roepen?

Ook IVA Driebergen houdt de brievenbus goed in de gaten. Want voor ons belangrijk is de continuering van kwaliteit. De nummer 1 positie is fantastisch, maar ook het stuivertje dat jaarlijks wisselt. Noteerden we vorig jaar die felbegeerde eerste plaats, dit jaar feliciteren we Hogeschool Windesheim. De elf studenten op het Honours College zijn erg te spreken over hun bedrijfskundige studie. Passage Keuzegids: “… zijn er twee specifieke opleidingen met een zeer hoge eindscore: het Honours College van Windesheim en de particuliere managementopleiding voor de mobiliteitsbranche van IVA. … Het niveau is hoog, de docenten zijn deskundig en ook het
contact met de beroepspraktijk is alles wat zij hoopten.”

Klein en sterk
Citaat Keuzegids: ”Als massaliteit het probleem is, verwacht je dat juist een paar kleine hogescholen de beste kwaliteit vertonen. En dat klopt. De Katholieke Pabo Zwolle en het particuliere instituut IVA in Driebergen voeren al enkele jaren de ranglijst aan. Beiden hebben maar één hbo-opleiding, en die is uitstekend verzorgd.”

Zonder naast de schoenen te gaan lopen, mag IVA Driebergen stellen dat de kwaliteit van haar onderwijs erg stabiel is. De richtingen Automotive Business Management en Nautisch Business Management staan als een huis. Al meer dan 80 jaar blijkt het persoonlijke, kleinschalige onderwijs garant te staan voor een sterke opleiding. De grote focus op het bedrijfsleven zorgt dat studenten een uitstekende arbeidsplek verwerven binnen het grote IVA-netwerk.

terug