Interboat introduceert de Intender 640

Op zaterdag 12 november aanstaande wordt in de flagshipstore van Interboat uit Loosdrecht de Intender 640 geïntroduceerd. Een mooie aanvulling op de bestaande Intender serie. Mooi van lijn, zeer comfortabel, een overcomplete standaarduitrusting en natuurlijk volledig handgemaakt op de eigen werf in Zwartsluis. Kortom, een primeur zoals u die van Interboat kent. Steeds een stapje verder. Op één piepklein puntje na dan. We komen nu in de hoek van de ‘Classified Information’ terecht. De Intender 640 zit -zoals marketeers dat noemen- in een aangenaam prijssegment. De introductieprijs voor de overcomplete standaarduitvoering is € 37.550,-. Daarnaast geeft Interboat tot eind december 10% van de waarde van de standaarduitvoering aan extra’s cadeau! Dat is wat wij noemen een mooie eindejaarsbonus!
 
Lengte: 6.50 m.
Breedte: 2.50 m.
Doorvaarthoogte: 0.95 m.
Motorisering: 16 t/m 75 pk
Snelheid: 14 t/m 34 km/u
Garanties: 10 jaar op casco en tot 5 jaar op de motor

www.interboat.com

terug