Goede zaken op Bootoutlet

Op de gebruikte botenbeurs Bootoutlet die op zaterdag 22 en zondag 23 oktober 2011 plaatsvond in het WTC Expo Leeuwarden zijn goede zaken gedaan.
 
Met tenminste 35 verkochte boten tijdens de beurs en meerdere gemaakte afspraken voor een proefvaart waren de deelnemers meer dan tevreden over de 2e editie van Bootoutlet.
 
Peter de Boer van PB Watersport: “Ik was aanwezig met 5 boten en heb er 4 verkocht. Met de 5e boot ben ik in onderhandeling. De beurs is voor mij dan ook boven verwachting verlopen.”.
 
Robert Klinge, met vier boten aanwezig: “Leuke manier om van je gebruikte boten af te komen, ongecompliceerde opzet. Ik heb 2 boten verkocht.”.
 
Frank Altena van CV Houtena en Heerco Halbesma van Friesland Watersport staan er met elkaar over te praten: “Wij zijn zeer enthousiast over de beurs. We hadden zelfs interesse van bezoekers uit Brabant. Met in totaal 3 verkochte boten is het voor ons nu al zeker dat wij volgend jaar weer mee doen”.
 
Op de enige overdekte gebruikte botenbeurs van Nederland, waar ruim 125 boten en 30 marktkramen met watersportaccessoires tentoongesteld waren, kwamen 3525 bezoekers af. Dit aantal blijft iets achter bij de 3766 bezoekers van vorig jaar. Dat er iets minder bezoekers de kassa passeerden, wijt de organisatie aan het mooie weer van afgelopen weekend.
 
De organisatie, in handen van ANWB Watersport, YachtFocus en WTC Expo, kijkt tevreden terug op de 2e editie van Bootoutlet. “Met de beurs creëren wij een platform waar zowel bedrijven en particulieren hun boot op een voordelige manier kunnen aanbieden en waar de bezoeker voordelig een boot kan kopen. Uiteindelijk bepalen de resultaten van de deelnemers het succes van deze beurs. Met zoveel verkopen zijn wij dan ook zeer tevreden en kijken wij met vertrouwen vooruit naar volgend jaar. WTC Expo zal op korte termijn een nieuwe datum voor de 3e editie bekend maken.

Meer informatie over Bootoutlet op de site: www.bootoutlet.nl

terug