Breed en bijzonder aanbod op Bootoutlet

Op zaterdag 22 en zondag 23 oktober 2011 vindt voor de tweede keer in het WTC Expo Leeuwarden Bootoutlet plaats. Met 125 gebruikte boten is het aanbod 25% gegroeid ten opzichte van vorig jaar. Onder het brede aanbod boten zijn ook een aantal bijzondere boten zoals een Trimaran, Bakdekker en een gerestaureerde Riva uit 1968.
 
Verder bestaat het aanbod uit sportboten, zeilboten, sloepen, vletten en motorjachten. Uitgevoerd in hout, polyester, aluminium en staal, voorzien van buitenboordmotor dan wel inboard motorisering. Al deze boten worden tegen zeer scherpe prijzen aangeboden.
 
Bootoutlet is een gebruikte botenbeurs waar zowel bedrijven als particulieren gebruikte boten aanbieden. Opvallend is de toename van het aantal particulieren dat deelneemt aan de 2e editie van bootoutlet. Waren dit er vorig jaar nog geen 10, nu zijn er meer dan 30 particuliere deelnemers die hier hun boot te koop aanbieden.
 
Naast veel boten zijn er ook marktkramen met watersportaccessoires. Eén van de deelnemers is X-kote. Zij werken met een gepatenteerde formule waarmee verweerde boten door middel van het aanbrengen van een speciale blanke lak er weer als nieuw uit zien. Dit zal tijdens de beurs doorlopend gedemonstreerd worden.
 
De organisatie van de beurs is in handen van het WTC Expo Leeuwarden in samenwerking met YachtFocus en ANWB Watersport. De beurs Bootoutlet onderscheidt zich van andere gebruikte botenbeurzen door scherpe bootprijzen, lage deelnametarieven en dat de beurs in het WTC Expo plaatsvindt en dus overdekt is. De drie partijen hebben na de zeer succesvolle eerste editie vorig jaar veel vertrouwen in de beurs en rekenen voor de tweede editie op 5000 bezoekers.

Meer informatie op: www.bootoutlet.nl

terug