Beursintroductie PVC-lijm Sabafix tijdens METS 2011

Tijdens METS, van 15 t/m 17 november in RAI Amsterdam, vindt de beursintroductie plaats van Sabafix. Sabafix is een innovatieve PVC-lijm voor het onderling verlijmen van prefab PVC dekdelen voor scheepsdekken. Belangrijk voordeel van dit product is dat het flexibel is en daardoor de werking van het dek probleemloos kan opvangen. Dit resulteert in een duurzaam fraai scheepsdek met strak afgewerkte deknaden zonder scheuren, onthechting of andere onregelmatigheden.

Sabafix is ontwikkeld in samenwerking met internationale producenten van prefab PVC dekken. Deze producenten maken gebruik van lijm (of smelten) in hun productieproces voor het onderling verlijmen van de PVC dekdelen. Als alternatief voor een teakdek wordt steeds vaker gekozen voor PVC dekken. Een prefab PVC dek is flexibel, UV-bestendig, slijtvast en onderhoudsarm. Een vereiste voor de lijm die gebruikt wordt in een dergelijk dek is flexibiliteit. Sabafix biedt hiervoor een optimale oplossing. De lijm is flexibel en kan de werking van het dek probleemloos opvangen, waardoor een fraai eindresultaat ook op de lange termijn gegarandeerd is. Bovendien is de lijm verpakt in een gebruiksvriendelijke, lichte verpakking waardoor de lijm eenvoudig aangebracht kan worden tussen de dekdelen.

PVC scheepsdekken
Sabafix vormt een mooie aanvulling op het tijdens METS 2010 geïntroduceerde product Sabadeck Fast. Sabadeck Fast heeft een bewezen duurzame en veelal primerloze hechting op PVC. Hierdoor is het product uitermate geschikt voor het verlijmen van PVC scheepsdekken. De eenvoudige verwerkbaarheid en de handzame verpakking maken Sabadeck Fast erg aantrekkelijk voor de gebruiker. Sabadeck Fast wordt geleverd in emmers waarbij de tweede component in dezelfde verpakking aanwezig is. Hierdoor is het product eenvoudig te mengen en klaar voor gebruik.

Presentatie op de stand
Op de stand van SABA op de METS, nr. 01.157, wordt Sabafix geïntroduceerd aan de internationale scheeps- en jachtbouw. Ter plekke wordt uitleg gegeven over de voordelen van dit product en zijn ‘live’ toepassingen te bekijken. Natuurlijk kunnen bezoekers hier ook meer informatie vinden over de tijdens METS 2010 geïntroduceerde Sabadeck Fast.

Meer informatie op: www.saba.nl

terug