Wereldwijde export van Riviera trotseert trend in de sector

De export van Riviera, Australie’s grootste en award-winning jachtbouwer, blijft toenemen. Tien nieuwe schepen met een handelswaarde van ruim 12 miljoen dollar, worden volgende week verscheept naar de nieuwe eigenaren, wereldwijd.

Deze prestatie is zeker geen sinecure, gezien het huidige economische klimaat, de sterke Australische dollar, het gebrek aan overheidssteun en de felle wereldwijde concurrentie. Riviera’s  communicatie manager, Stephen Milne,  meldt ons dat de nieuwe 53 Gesloten Flybridge op weg is naar Florida voor de Fort Lauderdale International Boat Show, welke eind oktober plaatsvindt. Daar zal het schip voor het eerst tentoongesteld worden in de Verenigde Staten. 

“Op basis van de goede ontvangst van het nieuwste model in Australië, tijdens de introductie in mei dit jaar heeft Riviera reeds 17 orders binnengekregen voor de bouw van het Riviera ruimteschip 53FB, geloven wij dat de nieuwe 53 zeer goed zal worden gewaardeerd door de Amerikaanse markt en in Europa”, aldus Stephen Milne.

www.seaways.nl

 

terug