Van Wijk 747

Van Wijk Maritiem introduceert een nieuw, eigentijds model: de Van Wijk 747. Een aanwinst voor onze sloepenlijn, waarmee wij inspelen op de hedendaagse eisen.

Dat het nieuwe ontwerp voor de Van Wijk 747 veel aantrekkelijke ingrediënten bevat, staat vast. Voor de definitieve uitvoering willen wij echter graag uw mening vragen. Er staan namelijk nog diverse vragen open, die wij met uw inbreng en betrokkenheid willen beantwoorden. Wat is de beste locatie voor de stuurstoel bijvoorbeeld? Centraal bij de motorkast of achterin? Waar zou u het toilet plaatsen? Is een kookeiland belangrijk voor u?

Als u actief met ons meedenkt over de sloep van uw dromen, kunnen wij samen deze nieuwe mijlpaal in sloepenland realiseren.
Nieuwsgierig? Volg de laatste ontwikkelingen op onze vernieuwde www.vanwijkmaritiem.nl of via facebook.

terug