Uniek vergaderen op & aan het water

Rondom het IJmeer, Gooimeer en Markermeer bevinden zich diverse prachtige plekken om te vergaderen op en aan het water, al dan niet gecombineerd met watersportactiviteiten. De jachthavens van Thuishavens bieden op en in de omgeving van de havens talloze activiteiten aan, op verfrissende  locaties; van Havencafé tot Beach Lodge en van Varend Vergaderhuis tot Traditioneel zeilschip.

Met locaties in Almere, Naarden, Olburgen en Bruinisse is er genoeg om uit te kiezen. Welk avontuur onderneemt u met uw bedrijfsteam? ’s Avonds met z’n allen op het strand rond het kampvuur of toch liever binnen aan een chique Captains Diner… Ook voor de sensatieliefhebbers zijn er diverse mogelijkheden zoals zeiltochten, catamaranlessen of supersnel RIB varen. Wat uw groep ook wenst, MeerMeetings wenst u in ieder geval een behouden vaart.

Speciaal voor de secretaresse, personal assistant of managementassistent hebben we een kort stappenplan met praktische tips opgesteld, hoe je snel en eenvoudig een leuk bedrijfsuitje organiseert. Ga naar de website om het gratis stappenplan te downloaden.

www.meermeetings.com

terug