Tweedehands botenshow draait op volle toeren

Op zaterdag 22 en zondag 23 oktober 2011 vindt voor de tweede keer in het WTC Expo Leeuwarden de Bootoutlet plaats. Met al twee keer zoveel inschrijvingen als vorig jaar rond deze tijd belooft de show een succes te worden. De aanmeldingen komen doorgaans laat op gang voor tweedehands shows omdat de verkoper vaak pas op het laatst besluit zijn boot via een grote publieksshow te verkopen. De laatste weken van het watersportseizoen wil hij vaak nog optimaal gebruik maken van zijn schip.
De organisatie denkt dat het aanhoudende herfstachtige weer invloed heeft op de vroege aanmeldingen.
 
Bootoutlet is een gebruikte botenbeurs waar zowel bedrijven als particulieren gebruikte boten aanbieden. Het aanbod bestaat uit tweedehands kajuitmotorjachten, sloepen, sportboten, zeiljachten en open zeilboten, die voor zeer aantrekkelijke prijzen te koop worden aangeboden. Voor de 2e editie kan de bezoeker rekenen op een aanbod van meer dan tweehonderd uiterst scherp geprijsde boten.
 
De organisatie van de beurs is in handen van het WTC Expo Leeuwarden in samenwerking met YachtFocus en ANWB Watersport. De beurs Bootoutlet onderscheidt zich van andere gebruikte botenbeurzen door scherpe bootprijzen, lage deelnametarieven en dat de beurs in het WTC Expo plaatsvindt en dus overdekt is. De drie partijen hebben na de zeer succesvolle eerste editie vorig jaar veel vertrouwen in de beurs en rekenen voor de tweede editie op 5000 bezoekers.
 
Wie zijn boot vlak voordat deze de winterberging in gaat nog te koop wil aanbieden, kan zich tot 14 oktober aanmelden via de website van Bootoutlet. 

terug