Strategische samenwerking De Gier Maritiem en Sea Independent een feit

De Gier Maritiem en Sea Independent gaan een strategische samenwerking aan ten behoeve van de verkoop- en onderhoudsactiviteiten. Sea Independent zal daarbij haar ‘brokerage’ schepen onderbrengen op de werf van De Gier Maritiem in Enkhuizen.

Marcel Borgman van Sea Independent geeft aan:  Met deze strategische samenwerking heeft Sea Independent een zeer toegankelijke locatie aan het water verkregen en een gelijkgestemde kwalitatief hoogwaardige partner die op het gebied van jachtservice toegevoegde waarde biedt aan de te verkopen schepen’.

De Gier Maritiem richt zich op dezelfde doelgroep van booteigenaren en zoals directeur eigenaar Henk de Gier aangeeft: ‘We hebben al langer gekeken naar de mogelijkheid om onze full-service activiteiten uit te breiden. De samenwerking biedt een uitstekende mogelijkheid om deze toegevoegde waarde aan onze bestaande klanten te bieden’. Beide bedrijven leggen zich volledig toe op het leveren van hoge kwaliteit en zullen met deze strategische samenwerking elkaars specialismen versterken.

Over Sea Independent
Sea Independent is een organisatie dat zich bezighoudt met het bemiddelen van nieuwe en gebruikte premium jachten in de range 14-40 meter. Doordat de organisatie inmiddels beschikt over meer dan 25 samenwerkende bedrijven over de gehele wereld is zij in staat haar schepen  door middel van de meest moderne communicatie- en marketingmiddelen wereldwijd aan te bieden en te verkopen.

Over De Gier Maritiem
De Gier Maritiem is een organisatie dat zich in Enkhuizen toelegt op jachtservice met hoge kwaliteit in de breedste zin van het woord. Hiernaast wordt ook winterstalling geboden aan zowel motor- als zeiljachten. Door de installatie van een 100 tons kraan heeft het bedrijf de grootste kraancapaciteit aan het IJsselmeer gekregen. De Gier Maritiem oriënteerde zich op het gebied van de jachtmakelaardij en ziet in de samenwerking met Sea Independent  een professionele uitbreiding en invulling van deze activiteiten.

terug