Solide doorstart Van Den Bosch Yachting met Bavaria en Dufour

Van den Bosch Yachting start na het kort geleden uitgesproken faillissement door met  Vincent Meijer en oprichter en investeerder Ben van den Bosch. Vanuit dezelfde A1-locatie in Marina Muiderzand met eigen showroom, berging, ligplaatsen, de gebruikelijke service-faciliteiten, als importeur voor Nederland én België (exclusief) voor Bavaria en (exclusief) voor Nederland met Dufour. En dat alles op basis van aangepaste goede afspraken met Bavaria Yachtbau in Giebelstadt.

Met de merken Bavaria en Dufour(eveneens onderdeel van de Bavaria Groep) bestrijkt Van den Bosch Yachting thans twee aanpalende marktsegmenten. Hierop is de staf van het bedrijf inmiddels volledig toegespitst. Iedere klant(als gevolg van het afhandelen van het faillissement is er niet één klant benadeeld) krijgt voortaan een bankgarantie tegenover de eerste aanbetaling. De eindbetalingen zullen pas verricht worden na het daadwerkelijk arriveren van het bestelde jacht in ons land.

Met een forse kapitaalinjectie van Ben van den Bosch en diens kennis en visie op de achtergrond blijft Vincent Meijer de dagelijkse leiding voeren. Samen met de beste mensen uit de voormalige staf. Werkend volgens een geactualiseerd ondernemingsplan en met een fors aangepaste opzet van de onderneming, waardoor in een moeilijkere markt toch voldoende kansen worden gezien en zullen worden benut.

Van den Bosch Yachting presenteert op de komende Hiswa te Water (6 t/m 11 september) te IJmuiden zowel de inmiddels geheel nieuw ontworpen lijn van Bavaria Yachts op stand nr. G10 als de Dufour Yachts op stand nr. H14/G8

Ben van den Bosch hecht eraan te benadrukken, dat de talrijke hartverwarmende reacties van klanten en relaties in de afgelopen maanden een belangrijke rol hebben vervuld bij zijn beslissing Van den Bosch Yachting nieuw leven in te blazen.

www.vandenboschyachting.nl

terug