Proefvaren met de AdmiralsTender op de Hiswa te water

Nieuw op de Hiswa te water is de mogelijkheid om proef te varen. Vanaf de speciale proefvaartsteiger G41 kan elke dag worden proefgevaren met de AdmiralsTender. Bij goed weer even de zee op om te ervaren hoe dat gaat met zo’n tender. Of een wat rustiger sensatie met een try out in de (voor)haven.
 
Er wordt elke dag gevaren met een AdmiralsTender Sport, voorzien van een 220 pk Volvo Penta commonrail diesel. De tender bereikt hiermee een maximum snelheid van over de 30 knopen. Ook de nieuwe uitvoering van de AdmiralsTender Classic wordt geleverd met Volvo Penta motoren, van respectievelijk 110, 170 en 220 pk. De vaareigenschappen van de Classic worden hiermee volledig vergelijkbaar met die van de Sport.

De AdmiralsTender, een succesvolle dagboot met weekendcomfort, is een puur Nederlands product. Het ontwerp is van Van de Stadt Design. De bouw vindt plaats bij Winner Yachts in Enkhuizen. Er worden nu 3 versies van de AdmiralsTender geleverd: de Classic, de Sport en de Eco.

Proefvaren op de Hiswa te water kan op de volgende dagen:

  • Dinsdag 6 september t/m donderdag 8 september van 11 tot 18 uur
  • Vrijdag 7 september van 11 tot 20 uur
  • Zaterdag 8 september van 10 tot 20 uur
  • Zondag 9 september van 10 tot 18 uur

Locatie proefvaartsteiger G41.

Zie ook de website: www.admiralstender.com

terug