Primeur op de Cannes Botenshow – gloednieuwe one-stop-shop voor ‘Yacht Support’

Tijdens het 2011 Festival de la Plaisance in Cannes werden het Yachting Competence Centre en haar gloednieuwe one-stop-shop voor allerhande jachtadvies voor de eerste keer gepresenteerd aan het grote publiek. De one-stop-shop richt zich op huidige en toekomstige jachteigenaren en biedt één centraal informatie- en servicepunt voor jachtgerelateerde vraagstukken.

Nieuw, compleet dienstenpakket
In het pakket van het Yachting Competence Centre (YCC) zijn alle thema’s inzake het bezitten en onderhouden van een jacht opgenomen zoals: hulp bij het aankopen of laten bouwen van het jacht, jacht management, crew, administratieve verwerking, verzekeringen, financiering & leasing, btw-formaliteiten en juridisch advies.

Gevestigde partners bundelen hun expertise
Alle YCC partners hebben door de jaren heen een stevige reputatie en ruime ervaring opgebouwd – elk in het eigen expertisegebied. Het viel de YCC partners op dat jachteigenaren en professionals moeite hebben om de juiste experts te vinden voor hun specifieke noden. Gezien de voortdurende veranderingen binnen en buiten de jachtindustrie, én het feit dat relevante kennis niet centraal wordt aangeboden, is het vinden van de juiste persoon voor een bepaalde vraag een tijdrovende taak geworden. Hierdoor hebben de YCC partners besloten hun krachten te bundelen in een one-stop-shop. Door het samenvoegen van deze expertises, wordt de kwaliteit van de diensten gegarandeerd.

De partners van het Yachting Competence Centre zijn Boatwish International, De Broeck Van Laere & Partners, Estate Leasing & Finance, Huysman Yacht Insurance & Yacht Finance, iYachting Services en Luxembourg Marine Services. De partnerkantoren zijn te vinden in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk. De partners bieden hun diensten aan voor alle Europese landen.

Primeur op de Cannes Botenshow
Tijdens de botenshow in Cannes stelde het Yachting Competence Centre zich voor de eerste voor aan het beurspubliek. Bezoekers, maakten graag van de gelegenheid gebruik en stelden allerlei jachtgerelateerde vragen. De waarde van een one-stop-shop werd hierdoor bevestigd. Tijdens de komende botenbeurzen en via diverse media zal het YCC zich aan een nog groter publiek bekend te maken. Meer informatie over het Yachting Competence Centre is te vinden op www.yachtingcc.eu.

terug