Oproep aan bootverkopers. Verkoop nog voor de winter bij Bootoutlet

Binnen nu en 2 maanden vindt na een succesvolle start in 2010 de 2e editie van Bootoutlet plaats. Zaterdag 22 en zondag 23 oktober 2011 is het WTC Expo Leeuwarden dé plaats om uw aanbod gebruikte boten aan de man te brengen. 
 
Hoge verwachtingen
Het concept van Bootoutlet: overdekt, scherpe bootprijzen, lage deelnametarieven en alle boten op trailers is vorig jaar bewezen succesvol te zijn. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen. Als organisatie rekenen wij voor de 2e editie op een aanbod rond de 200 gebruikte boten.
 
Samenwerking
Bootoutlet is een initiatief van ANWB Watersport, YachtFocus en WTC Expo waar zowel bedrijf als particulier zijn gebruikte boten aan kan bieden. Voor u als bedrijf is Bootoutlet een ideaal platform om op een gemakkelijke en voordelige manier uw wintervoorraad te verkleinen. 
 
Boten op trailers
Voor Bootoutlet geldt dat alle boten op trailers naar de hal komen en daarop blijven staan. Veel sloepen, sportboten en open zeilboten, maar ook kajuitjachten die op vrachtwagentrailers komen. Zo inrijden, zaken doen en na het weekend wegrijden met hopelijk een nieuwe eigenaar voor uw boot. Een echte handelsbeurs. Ook is er de mogelijkheid om kramen te huren om uw bootspullen aan te bieden. 
 
Schrijf nu in
Ook uw bedrijf mag niet ontbreken op Bootoutlet. Om dit evenement niet te missen ontvangt u bijgaand het inschrijfformulier waarmee u zich kunt aanmelden. Wacht niet te lang want te ruimte is beperkt. Wij begroeten u graag als deelnemer op Bootoutlet 2011. Voor meer informatie kunt u ook terecht op de site www.bootoutlet.nl of neem contact op met Pieter Fokkema van WTC Expo.

terug